PLAČILO IN DOSTAVA

Rok dostave
Vsa naročila, oddana med delavnikom pred 12 uro, odpošljem že isti dan v primeru plačila po povzetju, po predračunu ali s plačilno kartico. Naročila, ki bodo plačana po predračunu pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila naročena med vikendom in prazniki pošljemo takoj naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta.

V primeru naročila virtualnega e-izdelka, le-tega prejmete v roku nekaj ur po prejetju vašega nakazila. E-izdelke prejmete na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob oddaji naročila in v svoj uporabniški račun na www.Aronia-BBP.com.

Načini plačila
Spletna trgovina Aronia-BBP omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu preko Pošte Slovenije,
  • po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja,

Na prevzemnem mestu Aronia-BBP v Orehovi vasi (Orehova cesta 60d) je možno plačilo z gotovino.

Stroški pakiranja in dostave pri na nakupu nad 50,00 € so brezplačni, do 50,00 € je cena pakiranja in dostave 2,99 €.

Možen pa je tudi osebni prevzem na naslovu Aronia-BBP v Orehovi vasi. V tem primeru stroškov prevzema ni.

V primeru naročila samo virtualnega e-izdelka oz. e-izdelkov se strošek dostave ne obračuna.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

 

Izdaja računa

Aronia-BBP po dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun v fizični obliki in v pdf formatu na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

Vrednostni boni Aronia-BBP

  • Vrednostni bon je darilna kartica, ki ga Aronia-BBP proti plačilu pošlje kupcu v fizični ali elektronski obliki. Vsak darilni bon je označen s svojo kodo (unikatno serijsko številko), prodajalec (Aronia-BBP d.o.o.) pa ga je zavezan sprejeti kot plačilo za nakup prek spletne trgovine Aronia-BBP.
  • Vrednostni bon je moč kupiti v spletni trgovini Aronia-BBP. Za nakup darilnega bona veljajo enaka določila pogojev poslovanja kot za nakup drugih artiklov. V primeru, da potrebujete vrednostni bon takoj lahko za pomoč pišete na info@aronia-BBP.com. Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno.
  • Menjava vrednostnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti bona, mora imetnik bona razliko doplačati. Vrednost nakupa mora biti višja od vrednosti bona.
  • Uporaba vrednostnega bona: Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dodajte v košarico. V spletni blagajni v polje ”darilna kartica” vpišite 8-mestno kodo darilne kartice in kliknite ”uporabi darilno kartico”. Vrednost kartice se vam odšteje od končnega zneska košarice.
  • Znotraj enega spletnega naročila vam omogočamo sočasno uporabo več vrednostnih bonov in ene kode za popust.

Kode za popust
Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine Aronia-BBP. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v elektronskem sporočilu Aronie-BPP ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

Uporaba kode za popust:
• Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico.
• Na zaključku blagajne v okence ”promocijska koda” vpišete kodo za popust in kliknete gumb ”potrdi”.
• Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.
• Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.